Frederick Franck - Penseeltekening, Mount Fuji - Ingelijst - Verkocht

Frederick Franck - Penseeltekening, Mount Fuji - Ingelijst kopen? Bied vanaf 70!
Frederick Franck - Penseeltekening, Mount Fuji - Ingelijst kopen? Bied vanaf 70!Frederick Franck - Penseeltekening, Mount Fuji - Ingelijst kopen? Bied vanaf 70!Frederick Franck - Penseeltekening, Mount Fuji - Ingelijst kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Frederick Franck (1909-2006)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekPenseel (Inkt)
DragerPapier
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen28 cm x 39.5 cm (h x b)
Lijst39.5 cm x 50.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

In de hoek linksonder is in potlood meer informatie over de locatie geschreven, helaas is dit niet goed leesbaar. 


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:


QQSL

ConditieGoed

In goede staat, met wat foxing hier en daar in beeld. Tussen het glas en het passe-partout zitten enkele vuiltjes/stofjes.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Frederick Franck (1909-2006)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330)

Lid sinds 2010
46952 verkochte items
Alle items van deze verkoper (651)
Pinterest
50.5 cm
39.5 cm
39.5 cm
28 cm
Dit item is verkocht voor 74,75 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:13-01-2020 om 10:53
Eindtijd:22-01-2020 om 14:27
Biedingen (1)
reneevankleef
22 jan. / 14:02
€ 65
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.