Ger Lataster - Figuur met kanon, aquatint ets - Verkocht

Ger Lataster - Figuur met kanon, aquatint ets kopen? Bied vanaf 1!
Ger Lataster - Figuur met kanon, aquatint ets kopen? Bied vanaf 1!Ger Lataster - Figuur met kanon, aquatint ets kopen? Bied vanaf 1!Ger Lataster - Figuur met kanon, aquatint ets kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Ger Lataster (1920-2012)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1990
TechniekEts/Aquatint
DragerGeschept Papier
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen60 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Bekend werk van Ger Lataster uit 1990. Aquatint ets op geschept papier, met potlood gesigneerd en gedateerd, een Épreuve d’Artist exemplaar.  In mint conditie.

Afmetingen: 60cm x 51cm (blad), 26cm x 21cm (beeld)

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen) of het kan goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.

Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieNieuwstaat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd6-3-2023 om 23:58
Eindtijd20-3-2023 om 19:04
Biedingen (10)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.