Gerard Verdijk - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst

Gerard Verdijk - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!
Gerard Verdijk - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Gerard Verdijk - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Gerard Verdijk - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Gerard Verdijk - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Gerard Verdijk - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Gerard Verdijk - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Gerard Verdijk - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Gerard Verdijk - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Gerard Verdijk (1934-2005)
TypeSchilderij
Jaartal1961
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen90 cm x 80 cm (h x b)
Incl. lijst93 cm x 83 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Fraai werk van kunstenaar Gerard Verdijk, een van de belangrijke figuren die voortkwam uit de Nieuwe Haagsche School. Daarnaast exposeerde Verdijk in verschillende Nederlandse musea, zoals het Stedelijk Museum, het Dordrechts Museum en het Noord-Brabants museum.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

Het werk is wat licht vuil en heeft wat zeer minimale craquelé in de verflaag, dit is met name evident in het wit. Daarnaast lijken er wat minimale beschadigingen te zitten aan de randen van het canvas. De detailfoto's proberen een zo'n compleet mogelijk beeld te geven van de huidige staat van het werk. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Sluit over 2d 6u 49m 42s
Openingsbod€ 350
Veilingkosten : 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd10-3-2023 om 9:32
Eindtijd27-3-2023 om 20:00
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.