• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Gerrit Westerveld: Ets, Snakie snakie - Verkocht

Gerrit Westerveld: Ets, Snakie snakie kopen? Bied vanaf 1!
Gerrit Westerveld: Ets, Snakie snakie kopen? Bied vanaf 1!Gerrit Westerveld: Ets, Snakie snakie kopen? Bied vanaf 1!Gerrit Westerveld: Ets, Snakie snakie kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Gerrit Westerveld (1949)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Snakie snakie
Jaartal: 1982
Afmetingen blad: 64,5 cm x 49,5 cm (Beeld: 55 cm x 40 cm)
Oplage: 6/20 
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Ets op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: Beeld in goede staat. Zeer licht kader zichtbaar door eerder inlijsting. klein oxidatie stipje rechstonder in het blad. 
 

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQAA

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Gerrit Westerveld (1949)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (2)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (325)

Lid sinds 2010
45586 verkochte items
Alle items van deze verkoper (841)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 1,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:25-04-2018 om 10:39
Eindtijd:06-05-2018 om 10:39
Biedingen (1)
reina
05 mei / 23:05
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.