Gert van Reenen - Zeefdruk, zonder titel

Gert van Reenen - Zeefdruk, zonder titel kopen? Bied vanaf 10!
Gert van Reenen - Zeefdruk, zonder titel kopen? Bied vanaf 10!Gert van Reenen - Zeefdruk, zonder titel kopen? Bied vanaf 10!Gert van Reenen - Zeefdruk, zonder titel kopen? Bied vanaf 10!Gert van Reenen - Zeefdruk, zonder titel kopen? Bied vanaf 10!Gert van Reenen - Zeefdruk, zonder titel kopen? Bied vanaf 10!Gert van Reenen - Zeefdruk, zonder titel kopen? Bied vanaf 10!Gert van Reenen - Zeefdruk, zonder titel kopen? Bied vanaf 10!Gert van Reenen - Zeefdruk, zonder titel kopen? Bied vanaf 10!Gert van Reenen - Zeefdruk, zonder titel kopen? Bied vanaf 10!Gert van Reenen - Zeefdruk, zonder titel kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Gert van Reenen
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2002
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen37 cm x 31 cm (h x b)
Passe-partout70 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd


De lyrisch abstracte doeken van levensgenieter Gert van Reenen (1935 - 2018) zijn zeer uitgesproken van karakter. Heldere en warme kleurstellingen verstillen hier en daar tot haast monochrome werken met lichtgevende contrapunten. Daarmee vindt er in het werk van Gert van Reenen een zekere versobering plaats, dit met behoud van kracht en dynamische kleurbanen in monumentale composities. Grote bewegingen worden in spanning gebracht met richtingen, lijnelementen en verfijnde details. Gert van Reenen’s materiaalbehandeling en textuur blijven robuust en expressief. Het krachtige palet van Gert is helder en fris en weerspiegelt de klank en kleur van zijn werkreizen naar Bonaire, Mexico, Griekenland, de Franse Provence en Marbella in Spanje. Hierdoor stralen de doeken van Gert van Reenen energie en levenslust uit die de kijker verwarmt en begeestert. In de werken van Gert van Reenen spat de levensvreugde er van af.
ConditieGoed

In goede staat.


GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Gert van Reenen

Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  duif
FA. (50)

Lid sinds 2018
1570 verkochte items
Alle items van deze verkoper (143)
Pinterest
50 cm
70 cm
31 cm
37 cm
Sluit over 8d 4u 0m 29s
Openingsbod€ 10
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:25-01-2023 om 23:49
Eindtijd:08-02-2023 om 22:18
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.