Guido Goedheer - Zonder titel - 087-B - Verkocht

Guido Goedheer - Zonder titel - 087-B kopen? Bied vanaf 30!
Guido Goedheer - Zonder titel - 087-B kopen? Bied vanaf 30!Guido Goedheer - Zonder titel - 087-B kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Guido Goedheer (1950)
TypeSchilderij
Jaartal1983
TechniekOlieverf
DragerPaneel
OnderwerpPortret
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen70 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Pseudoniem: Hildebrand. Guido Goedheer (Bennekom 1950) schildert Post-Cobra Art nadat hij in Nederland de Rietveld academie heeft doorlopen. "Kunst moet niet alleen oog en oor behagen, maar ook het bewustzijn vergroten. We leven nu eenmaal niet in een perfecte en fraaie wereld. Een kunstenaar moet alle aspecten van zijn leven in zijn werken stoppen. Het staat iedereen vrij om dat in zich op te nemen of het ontkennen".
Pakketpost - De 2de Kans Kunst van Zaansgroen wordt verzonden met risico voor de koper. Afhalen in de galerie in Zaandam geniet de voorkeur. Het werk bekijken alvorens een bod te doen behoort tot de mogelijkheden. 2de Kans Kunst valt onder de ‘Bijzondere regeling kunst’ en valt onder het 0% btw tarief. Transportkosten worden met 21% btw belast. 
Eigen koerier / Swift - Voor eigen koerierskosten geldt: Afstand tussen Zaandam en uw bestemming berekend via Googlemaps met een minimum van €50 . Voor een verzending via Swift koeriers rekenen wij €55 voor een pakket tot 150 cm . Transportkosten worden met 21% btw belast.  
Afhalen - Indien u een kunstwerk komt afhalen, doet u dit binnen twee weken. Zaansgroen heeft een beperkte opslag. De maximale ophaaltermijn is 1 maand na factuurdatum. Het werk zal na deze maand weer ter veiling worden aangeboden. U heeft geen recht op restitutie van reeds betaalde kosten.
ConditieGoed

Kleine beschadiging in het beeld (zie foto). Uitgelijst. Formaat niet 100% duidelijk.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZaandam,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd24-2-2023 om 9:45
Eindtijd12-3-2023 om 18:37
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.