Gustave De Smet - Vrouwenportret, houtsnede (professioneel ingelijst)

Gustave De Smet - Vrouwenportret, houtsnede (professioneel ingelijst) kopen? Bied vanaf 110!
Gustave De Smet - Vrouwenportret, houtsnede (professioneel ingelijst) kopen? Bied vanaf 110!Gustave De Smet - Vrouwenportret, houtsnede (professioneel ingelijst) kopen? Bied vanaf 110!Gustave De Smet - Vrouwenportret, houtsnede (professioneel ingelijst) kopen? Bied vanaf 110!Gustave De Smet - Vrouwenportret, houtsnede (professioneel ingelijst) kopen? Bied vanaf 110!Gustave De Smet - Vrouwenportret, houtsnede (professioneel ingelijst) kopen? Bied vanaf 110!Gustave De Smet - Vrouwenportret, houtsnede (professioneel ingelijst) kopen? Bied vanaf 110!Gustave De Smet - Vrouwenportret, houtsnede (professioneel ingelijst) kopen? Bied vanaf 110!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Gustave De Smet (1877-1943)
TypePrenten & Uitgaves
Jaartal1919
TechniekHout/Linosnede
StijlExpressionistisch
OnderwerpPortret
IngelijstIngelijst
Afmetingen23 cm x 22 cm (h x b)
Incl. lijst41 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Bekende houtsnede van de Vlaamse expressionist Gustave De Smet uit het houtsnedennummer van Wendingen (1919, zie laatste twee foto’s voor een vergelijkbaar exemplaar).

Originele houtsnede op japans papier, professioneel ingelijst, achter glas en met smetteloos, zuurvrij passe-partout.  In zeer goede conditie.

Afmetingen: 41cm x 38cm (incl. lijst), 23cm x 22cm (binnen passe-partout)

Dit item wordt bij voorkeur opgehaald maar het kan eventueel zeer goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.  Eventuele glasbreuk is voor risico van de koper.
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 13,00
Naar België € 20,00
Naar Duitsland € 20,00
Europese Unie € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd12-5-2023 om 19:36
Eindtijd27-5-2023 om 20:26
Openingsbod € 110
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.