H. Houssart, Olieverf: Heide bij Nunspeet (Schaapskooi), handgesigneerd - Verkocht

H. Houssart, Olieverf: Heide bij Nunspeet (Schaapskooi), handgesigneerd kopen? Bied vanaf 75!
H. Houssart, Olieverf: Heide bij Nunspeet (Schaapskooi), handgesigneerd kopen? Bied vanaf 75!H. Houssart, Olieverf: Heide bij Nunspeet (Schaapskooi), handgesigneerd kopen? Bied vanaf 75!H. Houssart, Olieverf: Heide bij Nunspeet (Schaapskooi), handgesigneerd kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • H. Houssart
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944

Kunstenaar: H. Houssart

Titel: Heide bij Nunspeet (Schaapskooi)

Techniek: Olieverf op linnen

Gesigneerd: Handgesigneerd rechts onder

Afmetingen doek: 71 x 60 cm

Ingelijst: Nee

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties!!!

Conditie: 

In goede staat. 

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

Verzendkosten:
De verzend-, handlings- en verpakkingskosten binnen Nederland zijn 20 euro (afmetingen > 100 x 50 x 50 cm).  De kosten voor België zijn 35 euro. Afhalen heeft de voorkeur i.v.m. risico glasbreuk.

Afhalen kan in Naaldwijk, op afspraak, zonder extra kosten.


Aankopen kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.


Garantie:
Dit werk is volledig door ons gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door Kiewit op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Naaldwijk op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

H. Houssart


Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (174 )

Lid sinds 2011
5502 verkochte items
Alle items van deze verkoper (307)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 75,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:27-04-2015 om 15:11
Eindtijd:18-09-2015 om 13:00
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.