Half Memory/Eternity Ring in 14 Karat yellowgold with 0,40 carat Brillants - Verkocht

Half Memory/Eternity Ring in 14 Karat yellowgold with 0,40 carat Brillants kopen? Bied vanaf 370!
Half Memory/Eternity Ring in 14 Karat yellowgold with 0,40 carat Brillants kopen? Bied vanaf 370!Half Memory/Eternity Ring in 14 Karat yellowgold with 0,40 carat Brillants kopen? Bied vanaf 370!Half Memory/Eternity Ring in 14 Karat yellowgold with 0,40 carat Brillants kopen? Bied vanaf 370!Half Memory/Eternity Ring in 14 Karat yellowgold with 0,40 carat Brillants kopen? Bied vanaf 370!Half Memory/Eternity Ring in 14 Karat yellowgold with 0,40 carat Brillants kopen? Bied vanaf 370!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Sieraden
TypeSieraden
Periode2000 t/m Heden
TechniekGoud
StijlModern
OnderwerpRing (dames)
Afmetingen2.38 cm x 2.38 cm (h x b)
Gewicht5.73 gram
GemerktDuits keur
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Deze ring is gemaakt van 14 karaat (585/-.) geelgoud en afgewerkt met 8 briljant geslepen diamanten van elk 0,05 ct (totaal 0,40 ct). De diamanten hebben de kleur Top Crystal (licht getint wit + of I) en de zuiverheid VS1 (zeer kleine insluitsels1) tot VVS2 (zeer zeer kleine insluitsels 2). De snit is zeer goed en wordt weerspiegeld in een zeer sterke schittering.

De ringstijl is een semi-geheugen. Acht diamanten werden geplaatst tussen twee krabben aan de bovenkant van de ring, met een kleine goudstaaf die de afzonderlijke stenen scheidde. De gepolijste goudstaven vertegenwoordigen een extra esthetisch element, dat met zijn prachtige geelgouden kleur een prachtig contrast vormt met het sterke vuur van de diamanten. Aan de onderkant van elke afzonderlijke diamant is een open venster in de schacht van de ring verwerkt om de lichttransmissie te bevorderen en de schittering te maximaliseren.

Deze ring behoort tot de klassieke half-memory categorie, maar onderscheidt zich van deze categorie door zijn speelse elementen. De krabben zijn zeer sterk en massief bewerkt, waardoor ze optisch lijken op een ritssluiting. De gouden bruggen tussen de diamanten scheiden de afzonderlijke stenen prachtig en kunnen de prachtige kleur van het goud weerspiegelen. De massieve krabben hebben als voordeel dat de diamanten zeer veilig zijn en tegelijkertijd van alle kanten licht kunnen vangen. Een ander voordeel is de hoge geschiktheid voor dagelijks gebruik, door de sterke ronding van deze krabben kun je aan geen enkel stuk textiel blijven haken. De massieve en gewelfde (afgeronde) ringrail is zeer comfortabel om te dragen en onderstreept de perfecte geschiktheid voor dagelijks gebruik van deze ring.

Een semi-memory is een ongevoelig, tijdloos en mooi sieraad en deze ring vult deze voordelige attributen perfect aan met zijn ongewone elementen.

Dit sieraad weegt 5,73 gram en de ringmaat is 64 of 20,4 mm in doorsnee. Wij bieden aan om deze ring gratis op maat te maken, neem hiervoor contact met ons op. Maten van 55-70 zijn mogelijk bij deze ring.

Al onze sieraden zijn verkrijgbaar met een certificaat. De evaluatie vindt plaats volgens internationale richtlijnen als opgeleide edelsteenkundigen en diamanttaxateurs van de Duitse Gemmologische Vereniging.

Sinds 1961 zijn wij een door een familie gerunde juwelierszaak in het hart van Augsburg. Onze verkopers hebben alle opleidingen van de Duitse Gemmologische Vereniging afgerond en kunnen u daarom gekwalificeerd en uitgebreid adviseren. Ons assortiment bestaat bijna uitsluitend uit losse stukken uit verschillende sieradentijdperken. Wij staan voor goedkope en transparante prijzen, wij garanderen ten alle tijden de kwaliteit en omschrijving van de door ons gecommuniceerde sieraden!
ConditieNieuwstaat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sieraden

Alle sieraden (331)

Geplaatst door  schmuckschroll
FA. 

Lid sinds 2023
3 verkochte items
Alle items van deze verkoper (41)
2.38 cm
2.38 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAugsburg,  Duitsland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd30-1-2023 om 15:51
Eindtijd13-2-2023 om 20:15
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.