Hans Geernaert - Hans Geernaert: Aquarel, Happy new year - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Hans Geernaert: Aquarel, Happy new year - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Hans Geernaert: Aquarel, Happy new year - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Hans Geernaert: Aquarel, Happy new year - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Hans Geernaert: Aquarel, Happy new year - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Hans Geernaert: Aquarel, Happy new year - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Hans Geernaert: Aquarel, Happy new year - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hans Geernaert (1937)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

Titel: Happy new year
Jaartal: 1996
Afmetingen lijst: 103 cm x 73 cm (Beeld: 62 cm x 59 cm)
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Aquarel op papier
Ingelijst: Ja, in houten lijst (Goudkleurig)
Conditie: In zeer goede staat.


Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code: UTQQ

 

Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Hans Geernaert (1937)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
50763 verkochte items
Alle items van deze verkoper (450)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd20-4-2017 om 13:53
Eindtijd30-4-2017 om 14:03
Biedingen (6)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.