Hans Ittmann - Grote boom in park

Hans Ittmann - Grote boom in park kopen? Bied vanaf 95!
Hans Ittmann - Grote boom in park kopen? Bied vanaf 95!Hans Ittmann - Grote boom in park kopen? Bied vanaf 95!Hans Ittmann - Grote boom in park kopen? Bied vanaf 95!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hans Ittmann (1914-1972)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen38 x 28 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
*Fraaie aquarel in nog uitstekende conditie (frisse kleuren) op stevig papier van de kunstenaar Hans Ittmann. Het werk is ongesigneerd, maar is onmiskenbaar van zijn hand en wordt volledig  gegarandeert.
*Verzending is aangetekend, verzekerd en goed verpakt.


Ittmann volgde aanvankelijk een studie rechten, om het notariskantoor van zijn vader te kunnen overnemen. Hij begon naast zijn studie met schilderen en brak zijn studie in 1941 af. Hij ging in de leer bij de beeldhouwer Cephas Stauthamer. Hij werd lid van De Onafhankelijken. Na de Tweede Wereldoorlog studeerde hij met een beurs van de Franse regering van 1946 tot 1948 aan de École des Beaux Arts in Parijs, waar hij lessen volgde bij Gimondeau en aansluitend werkte hij een jaar in het atelier van Ossip Zadkine.
Ittmann werkte aanvankelijk figuratief, maar ontwikkelde in de loop der jaren een abstracte stijl. Hij was begin jaren vijftig voorzitter van de kunstenaarsgroep Creatie en in 1955 een van de initiatiefnemers van de Liga Nieuw Beelden.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 10,00
Naar België € 17,50
Naar Duitsland € 17,50
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 30,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd8-5-2022 om 16:46
Eindtijd22-5-2022 om 19:56
Openingsbod € 95
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieUtrecht,  Nederland