• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Harrie Gerritz - Zeefdruk op katoenzijde, Territorium - Verkocht

Harrie Gerritz - Zeefdruk op katoenzijde, Territorium kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 6,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Harrie Gerritz - Zeefdruk op katoenzijde, Territorium kopen? Bied vanaf 1!
Harrie Gerritz - Zeefdruk op katoenzijde, Territorium kopen? Bied vanaf 1!Harrie Gerritz - Zeefdruk op katoenzijde, Territorium kopen? Bied vanaf 1!Harrie Gerritz - Zeefdruk op katoenzijde, Territorium kopen? Bied vanaf 1!Harrie Gerritz - Zeefdruk op katoenzijde, Territorium kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44080 verkochte items
Alle items van deze verkoper (454)
  • Harrie Gerritz (1940)
TypeBijzondere Uitgaves
Jaartal1996
TechniekVaria
Afmetingen92 cm x 92 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Texoprint bv vroeg jaarlijks een kunstenaar voor de vervaardiging van een zeefdruk op textiel, welke werd uitgebracht in een gelimiteerde oplage. Wij veilen nu diverse van deze uitgaves.

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:
QQPD

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Harrie Gerritz (1940)

Alle items van deze kunstenaar(22)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44080 verkochte items
Alle items van deze verkoper (454)
Pinterest
92 cm
92 cm
Dit item is verkocht voor 6,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:18-09-2018 om 09:29
Eindtijd:25-09-2018 om 20:32
Biedingen (3)
jboschma1
25 sep. / 10:26
€ 6
KVNL
25 sep. / 10:26
€ 5
KVNL
21 sep. / 20:51
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.