Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven

Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!
Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Harry van Kruiningen (1906-1996)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1977
TechniekEts/Aquatint
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen33 cm x 44 cm (h x b)
Passe-partout50 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Kleurets-aquatint uit de reeks "het ontstaan van het leven". Afgebeeld in het gelijknamige boek  uit 1977 met inleiding van Dick Hillenius. Omschreven en afgebeeld op blz. 70 en 71.
Gekocht tijdens de presentatietentoonstelling in "Pulchri Studio", Den Haag 1978. Het betreft één van de aldaar geëxposeerde, ongesigneerde werken uit  de reeks. Op het passe-partout is een een sticker geplakt met de tekst die hoort bij de de ets uit de betreffende reeks. (zie foto)

ConditieZeer Goed

Langs de rand van het blad op het onbedrukte deel zitten vingerafdrukken die tijdens de drukgang zijn ontstaan. Van Kruijningen drukte zijn werk eigenhandig en was bekend om zijn technische inventiviteit.


GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sluit over 6d 6u 22m 15s
Huidig bod€ 75
Veilingkosten: 15%
Volgend minimum bod: € 85
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatieculemborg,  Nederland
VerzendingUitsluitend afhalen op locatie
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:24-11-2022 om 11:56
Eindtijd:08-12-2022 om 20:00
Biedingen (1)
SoKo
24 nov. / 20:19
€ 75
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.