Harry van ter Toolen - mannelijk naakt | viltstift en acrylverf (zeer groot) - Verkocht

Harry van ter Toolen - mannelijk naakt | viltstift en acrylverf (zeer groot) kopen? Bied vanaf 25!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Harry van ter Toolen - mannelijk naakt | viltstift en acrylverf (zeer groot) kopen? Bied vanaf 25!
Harry van ter Toolen - mannelijk naakt | viltstift en acrylverf (zeer groot) kopen? Bied vanaf 25!Harry van ter Toolen - mannelijk naakt | viltstift en acrylverf (zeer groot) kopen? Bied vanaf 25!Harry van ter Toolen - mannelijk naakt | viltstift en acrylverf (zeer groot) kopen? Bied vanaf 25!Harry van ter Toolen - mannelijk naakt | viltstift en acrylverf (zeer groot) kopen? Bied vanaf 25!Harry van ter Toolen - mannelijk naakt | viltstift en acrylverf (zeer groot) kopen? Bied vanaf 25!Harry van ter Toolen - mannelijk naakt | viltstift en acrylverf (zeer groot) kopen? Bied vanaf 25!Harry van ter Toolen - mannelijk naakt | viltstift en acrylverf (zeer groot) kopen? Bied vanaf 25!Harry van ter Toolen - mannelijk naakt | viltstift en acrylverf (zeer groot) kopen? Bied vanaf 25!Harry van ter Toolen - mannelijk naakt | viltstift en acrylverf (zeer groot) kopen? Bied vanaf 25!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Harry van ter Toolen (1949)
TypeSchilderij
Jaartal1992
TechniekGemengde Techniek
DragerPapier
StijlImpressionistisch
OnderwerpErotiek
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen136 x 118 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Bijzonder (erotisch) werk van de Haarlemse kunstenaar Harry van ter Toolen (1949).
Met losse hand gemaakt met behulp van dikke viltstift en acrylverf op stevig papier.  Potloodlijnen (contouren) zijn eveneens zichtbaar.
Met de hand gesigneerd, linksonder
Het kunstwerk bestaat uit een opgerold vel papier met diverse ouderdoms- en gebruikssporen. Het papier bevat meerdere kreukels (geen vouwen!), en de randen zijn aan één kant rafelig. 
Foto's maken deel uit van de beschrijving.
Het werk wordt in een stevige ronde koker verzonden.

Over de kunstenaar:
Harry van ter Toolen (Bloemendaal, 1949) is geen onbekende in de Haarlemse kunstwereld. In 2011 nam hij deel aan de Exposition Internationale Plein Ciel in Lautenbach Zell, Frankrijk. Sinds 2002 maakt hij regelmatig tekeningen voor Haarlems Dagblad. In november 2012 exposeerde Harry een serie erotisch mannelijk naakt tijdens de Roze Kunstlijn in het Figeetheater in Haarlem.

Harry tekent en schildert sinds zijn middelbare schooltijd. Tot de jaren tachtig maakte hij voornamelijk stillevens en landschappen. Later kwamen daar mannelijke naakten en dieren bij. 
De laatste jaren schildert hij vaak vissen die in scholen zwemmen. Hij tekent met viltstift en schildert met acrylverf op doek of MDF. Behalve in zijn atelier werkt hij graag in de natuur.

Meer info: https://www.harryvantertoolen.nl
Conditie
ConditieRedelijk
Het (stevige) papier bevat veel kreukels (geen vouwen!) en de linkerrand is rafelig/beschadigd. Aan de linkerkant (buiten de afbeelding, ter hoogte van het gezicht) zit een klein gaatje in het papier.  Bekijk de foto's voor een eigen indruk
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Hoorn, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 17,50
Naar België € 30,50
Naar Duitsland € 30,50
Europese Unie € 39,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Harry van ter Toolen (1949)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  takamine
Lid sinds 2020
318 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
118 cm
136 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieHoorn,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd24-3-2023 om 19:36
Eindtijd20-8-2023 om 14:32
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken