• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Helen Frik: Litho, Spookjes - Ingelijst

Helen Frik: Litho, Spookjes - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!

Dit item is verkocht Toon item

Helen Frik: Litho, Spookjes - Ingelijst

Grafiek na 1900

Verkoopprijs: € 3,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Helen Frik: Litho, Spookjes - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Helen Frik: Litho, Spookjes - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Helen Frik: Litho, Spookjes - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Helen Frik: Litho, Spookjes - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Helen Frik: Litho, Spookjes - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (272)

Lid sinds 2010
36961 verkochte items
Alle items van deze verkoper (301)
  • Helen Frik (1960)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Spookjes
Jaartal: Onbekend
Afmetingen lijst: 73 cm x 53 cm 
Oplage: 16/55 (Let op; ander oplagenummer dan zichtbaar op de foto)
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal:  Litho op papier
Ingelijst: Ja, in houten lijst
Conditie: In goede staat. Met vlekjes tussen het glas en het passe-partout rechtsmidden. Zou schoongemaakt moeten worden en/of een nieuw passe-partout (niet zichtbaar op de foto).

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten.
 

 

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

 

Adminstratieve code:

QQRW

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 3,00

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:03-10-2017 om 12:34
Eindtijd:08-10-2017 om 15:34

Biedingen (3):

Art2Have
7 okt. / 16:55
€ 3
NeoGeo
7 okt. / 16:55
€ 3
Art2Have
6 okt. / 19:37
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.