Hen Euverman - Aquarel, Ile d'Oleron - Verkocht

Hen Euverman - Aquarel, Ile d'Oleron kopen? Bied vanaf 1!
Hen Euverman - Aquarel, Ile d'Oleron kopen? Bied vanaf 1!Hen Euverman - Aquarel, Ile d'Oleron kopen? Bied vanaf 1!Hen Euverman - Aquarel, Ile d'Oleron kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Hen Euverman (1918-1994)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
DragerPapier
OnderwerpHavengezicht
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen49 cm x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code: 


QQAA 

ConditieRedelijk

Het blad is licht verkleurd en bevat zeer kleine (oxidatie?) stipjes

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Hen Euverman (1918-1994)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (12)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (333 )

Lid sinds 2010
47125 verkochte items
Alle items van deze verkoper (730)
Pinterest
73 cm
49 cm
Dit item is verkocht voor 1,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:28-09-2018 om 17:00
Eindtijd:07-10-2018 om 22:31
Biedingen (1)
Kratkat
07 okt. / 20:18
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.