Henk Potters - Vrouw met mand - Verkocht

Henk Potters - Vrouw met mand kopen? Bied vanaf 5!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Henk Potters - Vrouw met mand kopen? Bied vanaf 5!
Henk Potters - Vrouw met mand kopen? Bied vanaf 5!Henk Potters - Vrouw met mand kopen? Bied vanaf 5!Henk Potters - Vrouw met mand kopen? Bied vanaf 5!Henk Potters - Vrouw met mand kopen? Bied vanaf 5!Henk Potters - Vrouw met mand kopen? Bied vanaf 5!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Henk Potters (1924-2003)
TypeBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999
TechniekKeramiek
StijlModern
OnderwerpFiguren
Afmetingen19 x 20 x 2 cm (h x b x d)
Gewicht300 gram
GesigneerdOngesigneerd
Keramische tegel op en in hout gevat.

Henk Potters (Oisterwijk, 29 april 1924 - Tilburg, 25 november 2003) was een Nederlands kunstschilder, illustrator en keramist die in de beginjaren van de Efteling gewerkt heeft aan onder andere muurschilderingen .

Voor Henk Potters is schilderen van jongs af zijn hartsverlangen geweest. Zonder beurs, zonder toelage ging hij tegen alle bezwaren en moeilijkheden in, studeren aan de academies in Tilburg en Breda (1941-1948), alles aanpakkend om intussen aan de kost te komen.

Later, eenmaal getrouwd, begon hij te experimenteren met keramiek. Zijn pottenbakkerij nam een geweldige vlucht en met de daaruit voortvloeiende opdrachten voor grote keramische wand- of gevelversieringen eiste zij hem zo volledig op.
Conditie
ConditieZeer Goed
Onbeschadigd
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Elst ut, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 7,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieElst Ut,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd20-12-2020 om 14:49
Eindtijd29-12-2020 om 22:04
Biedingen (5)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken