Henk van der Vet - Objecten

Henk van der Vet - Objecten kopen? Bied vanaf 25!
Henk van der Vet - Objecten kopen? Bied vanaf 25!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Henk van der Vet (1939)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen49 x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageOplage 11 uit 25
Dit kunstwerk is een lithografie, het werk is met potlood gesigneerd en onbekend uit welk jaar.

Henk van der Vet is een Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn bijzondere stijl en technieken in de schilderkunst. Van jongs af aan was hij geïnteresseerd in kunst en begon hij te experimenteren met verschillende materialen en technieken.
Na zijn opleiding aan de kunstacademie heeft Van der Vet zich gespecialiseerd in de schilderkunst. Hij creëert opvallende en unieke schilderijen door gebruik te maken van verschillende materialen, waaronder acrylverf, olieverf en textiel. Hij experimenteert ook met verschillende technieken, zoals impasto en collage.
Een kenmerkend aspect van Van der Vets kunstwerken is zijn gebruik van heldere en opvallende kleuren. Hij combineert verschillende kleuren en texturen om een krachtig visueel effect te creëren. Zijn stijl wordt vaak beschreven als expressief, intens en emotioneel.
Van der Vet is geïnspireerd door verschillende kunststromingen, waaronder het expressionisme en de abstracte expressionistische beweging. Zijn kunstwerken reflecteren vaak de wereld om hem heen, zoals de natuur en de mensheid.


Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 13,00
Naar Duitsland € 13,00
Europese Unie € 13,00
Wereldwijd € 25,25

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd9-2-2023 om 12:11
Eindtijd17-2-2023 om 20:57
Openingsbod € 25
Veilingkosten: 15%
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieZwaag,  Nederland