Henning Kürschner - Olieverf op doek, Mit Schwarzer Figurine - Ingelijst

Henning Kürschner - Olieverf op doek, Mit Schwarzer Figurine - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!
Henning Kürschner - Olieverf op doek, Mit Schwarzer Figurine - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Henning Kürschner - Olieverf op doek, Mit Schwarzer Figurine - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Henning Kürschner - Olieverf op doek, Mit Schwarzer Figurine - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Henning Kürschner - Olieverf op doek, Mit Schwarzer Figurine - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Henning Kürschner - Olieverf op doek, Mit Schwarzer Figurine - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Henning Kürschner - Olieverf op doek, Mit Schwarzer Figurine - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Henning Kürschner - Olieverf op doek, Mit Schwarzer Figurine - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Henning Kürschner (1941)
TypeSchilderij
Jaartal2001
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen70 cm x 90 cm (h x b)
Incl. lijst74 cm x 94 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Fraai werk van de Duitse kunstenaar Henning Kürschner. Aan versozijde gesigneerd en gedateerd.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Zoals ook te zien op de detailfoto's, is er met name in de zwarte partijen wat craquelé zichtbaar. Klein veegje/vlekje in het roze vlak. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Henning Kürschner (1941)

Duits Duits Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (355)

Lid sinds 2010
48966 verkochte items
Alle items van deze verkoper (501)
94 cm
74 cm
90 cm
70 cm
Sluit over 2d 5u 56m 54s
Openingsbod€ 350
Veilingkosten : 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd10-3-2023 om 9:31
Eindtijd27-3-2023 om 19:45
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.