Herman Berserik - Herman Berserik - Pop, ets - Verkocht

Herman Berserik - Pop, ets kopen? Bied vanaf 75!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Herman Berserik - Pop, ets kopen? Bied vanaf 75!
Herman Berserik - Pop, ets kopen? Bied vanaf 75!Herman Berserik - Pop, ets kopen? Bied vanaf 75!Herman Berserik - Pop, ets kopen? Bied vanaf 75!Herman Berserik - Pop, ets kopen? Bied vanaf 75!Herman Berserik - Pop, ets kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Herman Berserik (1921-2002)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Karakteristiek werk van Herman Berserik uit 1977. Ets op Arches papier, met potlood gesigneerd en genummerd (27/200) en gedateerd en nogmaals gesigneerd in de plaat.  In redelijk goede staat; het blad heeft ingelijst gezeten want er zijn verkleuringen in de marge van een vorig passe-partout.  Ingelijst met passe-partout is het werk perfect want het etsbeeld zelf en een ruime marge rondom het beeld zijn zeer goed.

 

Afmetingen: 66cm x 50cm (blad), 43cm x 27cm (beeld)

 

Werk kan bij aankoop worden opgehaald in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O) of het kan aangetekend en goed verpakt verstuurd worden op kosten van de koper (Nederland - 12,50 euro).

 

ZZETS

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd13-9-2017 om 14:37
Eindtijd25-9-2017 om 19:37
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken