Herman Brood: Zeefdruk, Voetballers - Ingelijst - Verkocht

Herman Brood: Zeefdruk, Voetballers - Ingelijst kopen? Bied vanaf 200!
Herman Brood: Zeefdruk, Voetballers - Ingelijst kopen? Bied vanaf 200!Herman Brood: Zeefdruk, Voetballers - Ingelijst kopen? Bied vanaf 200!Herman Brood: Zeefdruk, Voetballers - Ingelijst kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Herman Brood (1946-2001)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Voetballers
Jaartal: niet gedateerd
Afmetingen lijst: 83,5 cm x 93,5 cm (Blad: 60 cm x 70 cm)
Oplage:  92/150
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met stift (rechts)
Materiaal: Zeefdruk op papier
Ingelijst: Ja, in oranje aluminium lijst
Conditie kunstwerk: In goede staat. Met een klein kreuklijntje in het blad linksboven.
Oorspronkelijke galerieprijs: € 810

 

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

 

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn incl. BTW. (Er komt dus niet nog BTW bij.)

Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling.Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQZD

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 200,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:15-05-2018 om 10:29
Eindtijd:27-05-2018 om 10:29
Biedingen (1)
KunsthandelOlafWijman
18 mei / 23:43
€ 200
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.