Hubert van Hille - Olieverf op doek, Stilleven - Ingelijst - Verkocht

Hubert van Hille - Olieverf op doek, Stilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Hubert van Hille - Olieverf op doek, Stilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Hubert van Hille - Olieverf op doek, Stilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Hubert van Hille - Olieverf op doek, Stilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Hubert van Hille - Olieverf op doek, Stilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Hubert van Hille - Olieverf op doek, Stilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Hubert van Hille - Olieverf op doek, Stilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Hubert van Hille - Olieverf op doek, Stilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Hubert van Hille (1903-1983)
TypeSchilderij
Jaartal1930
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen40 cm x 35 cm (h x b)
Incl. lijst50 cm x 44.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Fraai stilleven met flessen en vazen door kunstenaar Hubert van Hille. Rechts onderin gesigneerd.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieBeschadigd

Op enkele plekken zitten er gaten in het doek, daarnaast is er ook wat craquelé zichtbaar. zie de detailfoto voor een beeld van de huidige staat van het werk. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd8-3-2023 om 13:26
Eindtijd20-3-2023 om 22:54
Biedingen (12)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.