• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Jacques Doucet: Portfolio 3x Litho, Croisee familiale - Verkocht

Jacques Doucet: Portfolio 3x Litho, Croisee familiale kopen? Bied vanaf 200!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 200,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Jacques Doucet: Portfolio 3x Litho, Croisee familiale kopen? Bied vanaf 200!
Jacques Doucet: Portfolio 3x Litho, Croisee familiale kopen? Bied vanaf 200!Jacques Doucet: Portfolio 3x Litho, Croisee familiale kopen? Bied vanaf 200!Jacques Doucet: Portfolio 3x Litho, Croisee familiale kopen? Bied vanaf 200!Jacques Doucet: Portfolio 3x Litho, Croisee familiale kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (248)

Lid sinds 2013
29851 verkochte items
Alle items van deze verkoper (144)
  • Jacques Doucet (1924-1994)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Portfolio “Croisée familiale”: 3 grote met potlood gesigneerde litho’s van Jacques Doucet + 3 gedichten van de kunstenaar uit 1989 in een mooi bordeauxrood/zwart portfolio.

Titel: Croisée familiale
Jaartal: 1989
Afmetingen litho: (3x) 65,5 cm x 50 cm
Oplage: 142/150
Gesigneerd: Ja, 3x handgeschreven met potlood
Materiaal: 3x Litho op geschept papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In perfecte staat
Uitgever: GKM Siwert Bergström te Malmö Zweden, 1989.

 

Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

Uit collectie geveild. Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden met deze account. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur. Verzending of bezorging door een koerier is ook mogelijk.

Meerdere aankopen bij de veilingmeester of veilingmeester_collecties kunnen gecombineerd worden om bezorgkosten/verzendkosten te besparen.

(Bij verzenden alleen indien de werken ook in 1 pakket gecombineerd kunnen worden)Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

QQSW

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jacques Doucet (1924-1994)

Alle items van deze kunstenaar(1)
Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (248)

Lid sinds 2013
29851 verkochte items
Alle items van deze verkoper (144)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 200,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:28-12-2015 om 15:54
Eindtijd:03-01-2016 om 15:54
Biedingen (1)
OudGemeentehuisOelegem
29 dec. / 22:55
€ 200
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.