James Coignard: Carborundum gravure op handgeschept papier, Une buveuse - Verkocht

James Coignard: Carborundum gravure op handgeschept papier, Une buveuse kopen? Bied vanaf 150!
James Coignard: Carborundum gravure op handgeschept papier, Une buveuse kopen? Bied vanaf 150!James Coignard: Carborundum gravure op handgeschept papier, Une buveuse kopen? Bied vanaf 150!James Coignard: Carborundum gravure op handgeschept papier, Une buveuse kopen? Bied vanaf 150!James Coignard: Carborundum gravure op handgeschept papier, Une buveuse kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • James Coignard (1925-2008)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel:  Une buveuse #1219
Jaartal: 2005
Afmetingen blad: 75,5 cm x 57 cm
Oplage: 16/40
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Carborundum gravure op zeer stevig handgeschept papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In perfecte staat

 

Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

Uit collectie geveild. Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden met deze account. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)


 

Passe-partout/Lijsten: Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur. Verzending of bezorging door een koerier is ook mogelijk.Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

QQSW

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

James Coignard (1925-2008)

FransFransAlle items van deze kunstenaar (2)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (332 )

Lid sinds 2010
47123 verkochte items
Alle items van deze verkoper (665)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 200,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:05-03-2015 om 11:00
Eindtijd:15-03-2015 om 11:05
Biedingen (6)
Wdeback
15 mrt. / 11:00
€ 200
casa14
15 mrt. / 11:00
€ 190
Wdeback
15 mrt. / 10:55
€ 180
casa14
15 mrt. / 10:55
€ 170
Wdeback
14 mrt. / 16:13
€ 160
casa14
05 mrt. / 17:53
€ 150
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.