Jan Cremer - De tulpen als product van zijn perceptie: De Tulpenvlieger

Jan Cremer - De tulpen als product van zijn perceptie: De Tulpenvlieger kopen? Bied vanaf 155!
Jan Cremer - De tulpen als product van zijn perceptie: De Tulpenvlieger kopen? Bied vanaf 155!Jan Cremer - De tulpen als product van zijn perceptie: De Tulpenvlieger kopen? Bied vanaf 155!Jan Cremer - De tulpen als product van zijn perceptie: De Tulpenvlieger kopen? Bied vanaf 155!Jan Cremer - De tulpen als product van zijn perceptie: De Tulpenvlieger kopen? Bied vanaf 155!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jan Cremer (1940)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2002
TechniekZeefdruk
DragerTextiel
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen60 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage299/300
Kunstenaar: Jan Cremer
Titel van kunstwerk: Tulpenvlieger
Techniek: zeefdruk
Signatuur: Handgesigneerd
Jaar: 2002
Staat: in goede conditie
Afbeeldingsgrootte: 60×50 cm
Kan zo aan de muur


Jan Cremer (1940) is een Nederlandse schrijver en beeldend kunstenaar. Hij genoot onderwijs aan de kunstacademies van Arnhem en Den Haag. Cremers literatuur en beeldende kunst vertonen opvallende overeenkomsten. Beide richten zich op het zich losmaken van traditionele esthetiek en eeuwenoude culturele bagage. Acties als het hangen van een kaartje van een miljoen gulden aan een schilderij (hij was toen slechts 18 jaar) en het luid toeterend langs het boekenbal crossen hebben hem tot enfant terrible van de Nederlandse beeldende kunst en literatuur gemaakt. Na 1970 legt hij zich vooral toe op het lithograferen, wat onder meer leidt tot een aantal zogenaamde Hollandse landschappen.
Gedurende de veiling kunt u dit item bij Kunsthandel Olaf Wijman in Eindhoven komen bekijken. Wij verzoeken u vriendelijk het gewonnen item binnen 4 weken op te halen als in de omschrijving van de veiling is opgenomen dat het werk niet verzonden wordt, wij zijn anders genoodzaakt het opnieuw aan te bieden.
ConditieGoed

in mooie staat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:08-11-2022 om 16:10
Eindtijd:13-11-2022 om 20:38
Openingsbod € 155
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieEindhoven,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Nederland

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.