Jan Montyn - Jan Montyn - Wat betreft de zee, aquatint ets - Verkocht

Jan Montyn - Wat betreft de zee, aquatint ets kopen? Bied vanaf 95!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan Montyn - Wat betreft de zee, aquatint ets kopen? Bied vanaf 95!
Jan Montyn - Wat betreft de zee, aquatint ets kopen? Bied vanaf 95!Jan Montyn - Wat betreft de zee, aquatint ets kopen? Bied vanaf 95!Jan Montyn - Wat betreft de zee, aquatint ets kopen? Bied vanaf 95!Jan Montyn - Wat betreft de zee, aquatint ets kopen? Bied vanaf 95!Jan Montyn - Wat betreft de zee, aquatint ets kopen? Bied vanaf 95!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Montyn (1924-2015)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Prachtige compositie van Jan Montyn uit 1981.  Aquatint ets op dik papier, met potlood gesigneerd, gedateerd en genummerd (5/85).  In redelijk goede conditie; werk heeft ingelijst gezeten want er is een verkleuring van een voormalig passe-partout en er zitten vlekjes op de achterkant van het blad die doorschijnen naar de voorkant.  Deze zitten gelukkig bijna allemaal in de witte marge, slechts op enkele plaatsen in het beeld is er een nauwelijks waarneembare verkleuring (in de donkere blauwe gedeeltes).  Opnieuw ingelijst met passe-partout is het werk goed te noemen.

 

Afmetingen: 65cm x 50cm (blad), 41cm x 31cm (beeld)

 

Speciale prijs alleen voor deze Montyn veiling.  Dit werk wordt hier misschien niet meer aangeboden, of na vele maanden, en niet noodzakelijkerwijs tegen deze prijs.

 

Werk moet bij voorkeur worden opgehaald in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O). Als dat niet lukt, dan kan het werk aangetekend en goed verpakt verstuurd worden op kosten van de koper (Nederland - 12,50 euro).

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd28-4-2017 om 21:22
Eindtijd8-5-2017 om 19:22
Biedingen (14)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.