Jan van der Veer - Olieverf op karton, Waterleidingduinen II - Verkocht

Jan van der Veer - Olieverf op karton, Waterleidingduinen II kopen? Bied vanaf 1!
Jan van der Veer - Olieverf op karton, Waterleidingduinen II kopen? Bied vanaf 1!Jan van der Veer - Olieverf op karton, Waterleidingduinen II kopen? Bied vanaf 1!Jan van der Veer - Olieverf op karton, Waterleidingduinen II kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jan van der Veer (1912-2001)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerKarton
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen70 cm x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Het werk zit in een passe-partout.


Afmetingen beeld: 41 x 47 cm.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieGoed

Het werk is in goede staat. Op het passe-partout enkele vlekjes/vegen en enkele scheurtjes in de hoeken. Langs de randen en hoeken enkele lichte beschadigingen. Enkele oppervlakkige krasjes in het beeld.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 3,45 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:02-03-2020 om 16:38
Eindtijd:07-03-2020 om 22:57
Biedingen (2)
Smulders-Smulders
04 mrt. / 19:51
€ 3
nelleke1958
02 mrt. / 23:47
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.