Jean de Beaurain - Handgekleurde gravure, Carte des Camps de Ville sur Haisne en de Soignies - Verkocht

Jean de Beaurain - Handgekleurde gravure, Carte des Camps de Ville sur Haisne en de Soignies kopen? Bied vanaf 1!
Jean de Beaurain - Handgekleurde gravure, Carte des Camps de Ville sur Haisne en de Soignies kopen? Bied vanaf 1!Jean de Beaurain - Handgekleurde gravure, Carte des Camps de Ville sur Haisne en de Soignies kopen? Bied vanaf 1!Jean de Beaurain - Handgekleurde gravure, Carte des Camps de Ville sur Haisne en de Soignies kopen? Bied vanaf 1!Jean de Beaurain - Handgekleurde gravure, Carte des Camps de Ville sur Haisne en de Soignies kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jean de Beaurain (1696-1771)
TypePrenten voor 1900
Jaartal1755
TechniekGravure
DragerPapier
OnderwerpCartografie
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen40 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdNaam gedrukt

Titel: Cartes des Camps de Ville sur Haisne en de Soignies le 9 et 10 de Juillet 1692.

Techniek: (deels) Handgekleurde gravure

Uitgever/drukker/uitgave: Chevalier Jean de Beaurain, Parijs.

Periode: 1755

 

Afmetingen beeld: 22.5 x 51 cm.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

Zeer goede staat gezien leeftijd, met de gebruikelijke vlekjes/verkleuringen en vergeling. In het midden een vouwlijn welke langs de onderste rand een stukje is ingescheurd.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jean de Beaurain (1696-1771)

Frans Frans

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48184 verkochte items
Alle items van deze verkoper (693)
Pinterest
51 cm
40 cm
Dit item is verkocht voor 12,65 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:11-05-2020 om 20:57
Eindtijd:16-05-2020 om 20:51
Biedingen (5)
AdG
16 mei / 20:43
€ 11
WesleyBrandt
16 mei / 20:43
€ 6
AdG
16 mei / 20:43
€ 5
WesleyBrandt
14 mei / 19:33
€ 3
nelleke1958
11 mei / 22:04
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.