Jean de Beaurain - Kopergravure, Plan des Ville et Citadelle de Liège (...) - Verkocht

Jean de Beaurain - Kopergravure, Plan des Ville et Citadelle de Liège (...) kopen? Bied vanaf 1!
Jean de Beaurain - Kopergravure, Plan des Ville et Citadelle de Liège (...) kopen? Bied vanaf 1!Jean de Beaurain - Kopergravure, Plan des Ville et Citadelle de Liège (...) kopen? Bied vanaf 1!Jean de Beaurain - Kopergravure, Plan des Ville et Citadelle de Liège (...) kopen? Bied vanaf 1!Jean de Beaurain - Kopergravure, Plan des Ville et Citadelle de Liège (...) kopen? Bied vanaf 1!Jean de Beaurain - Kopergravure, Plan des Ville et Citadelle de Liège (...) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jean de Beaurain (1696-1771)
TypePrenten voor 1900
Jaartal1694
TechniekGravure
DragerPapier
OnderwerpCartografie
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen52 cm x 52 cm (h x b)
GesigneerdNaam gedrukt

Kaart van de stad en citadel van Luik, door Chevalier Jean de Beaurain. Vervaardigd in 1694.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

Zeer goede staat gezien de leeftijd. Lichte vergeling van de randen/marges. In het midden ene vouwlijn zoals oorspronkelijk uitgegeven. Licht scheef gevouwen, waardoor er in het midden langs de bovenste rand een scherpe vouw zit.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jean de Beaurain (1696-1771)

Frans Frans

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48184 verkochte items
Alle items van deze verkoper (693)
Pinterest
52 cm
52 cm
Dit item is verkocht voor 12,65 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:14-12-2020 om 15:43
Eindtijd:22-12-2020 om 20:56
Biedingen (3)
Artyshock
20 dec. / 21:30
€ 11
esage
20 dec. / 21:30
€ 6
Artyshock
15 dec. / 01:46
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.