Jeroen Henneman - Jeroen Henneman: Zeefdruk, Een Mensenleven - Verkocht

Jeroen Henneman: Zeefdruk, Een Mensenleven kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jeroen Henneman: Zeefdruk, Een Mensenleven kopen? Bied vanaf 1!
Jeroen Henneman: Zeefdruk, Een Mensenleven kopen? Bied vanaf 1!Jeroen Henneman: Zeefdruk, Een Mensenleven kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jeroen Henneman (1943)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Mooie zeefdruk van Henneman. Helaas met een diepe kreuk in het blad die voor een klein deel ook door het beeld heen gaat in de rechter bovenhoek (zie afbeeldingen). Vandaar de lage inzet.

Titel: Een Mensenleven
Jaartal:  1972
Afmetingen beeld: 50 cm x 38 cm (afmetingen blad: 67 cm x 54,5 cm)
Oplage: XXIII/XXX
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (r.o.)
Ingelijst: Nee
Materiaal:  Zeefdruk op geschept papier

Conditie:
Over het algemeen zijn de druk en het blad in zeer goede staat te noemen, maar helaas zit er een diepe kreuk in de rechter bovenhoek van het beeld, vandaar de lage inzet (zichtbaar op de afbeelding).

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden zonder lijst voor 10 euro in pakket/koker. Afhalen in Amsterdam Z-O tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam Z-O, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd4-12-2013 om 16:07
Eindtijd16-12-2013 om 16:07
Biedingen (8)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.