Jessica Homich - Schaal met twist

Jessica Homich - Schaal met twist kopen? Bied vanaf 150!
Jessica Homich - Schaal met twist kopen? Bied vanaf 150!Jessica Homich - Schaal met twist kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jessica Homich (1972)
TypeGlas / Keramiek
Jaartal2016
StijlDutch Design
Afmetingen13.5 x 32 x 22 cm (h x b x d)
Gewicht2835 gram
GemerktHandgesigneerd
Jessica heeft een deel van haar persoonlijke collectie overgedragen aan stichting SHIF.  De stichting heeft de vrijheid gekregen om de werken te verkopen. De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan stichting SHIF (www.shif.nl). 

Omdat deze manier van verkoop nieuw is voor de stichting, wordt ervaring opgedaan met dit eerste werk. Bij succes zullen de andere werken ook worden aangeboden.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Glasblazer Jessica heeft dit werk persoonlijk aan mij overgedragen.  Dit betreft een gift in natura. De opbrengst zal volledig ten goede komen aan Stichting SHIF (www.shif.nl). 


Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Zwijndrecht, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd30-3-2022 om 15:13
Eindtijd10-4-2022 om 19:35
Openingsbod € 150
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZwijndrecht,  Nederland