Joe Jackson - Promotional Poster of Body & Soul

Joe Jackson - Promotional Poster of Body & Soul kopen? Bied vanaf 40!
Joe Jackson - Promotional Poster of Body & Soul kopen? Bied vanaf 40!Joe Jackson - Promotional Poster of Body & Soul kopen? Bied vanaf 40!Joe Jackson - Promotional Poster of Body & Soul kopen? Bied vanaf 40!Joe Jackson - Promotional Poster of Body & Soul kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Joe Jackson (1954)
TypeVinyl
Jaartal1984
TypeOverig
StijlOverig
UitgavePromo
The Promotionele Poster ( 60 x 40 cm) van Body & Soul is het zevende album van Joe Jackson.
Het werd uitgebracht in 1984. Het is een van de eerste albums die digitaal waren opgenomen en in die vorm op cd verschenen. Dit album wordt gekenmerkt door de jazzy sfeer.
Body & Soul werd net als het album Night and Day geproduceerd door Joe Jackson zelf en door David Kershenbaum en werd uitgebracht door A&M Records.
Promotionele Posters waren niet commercieel te koop maar werden door de platenmaatschappijen speciaal gedrukt om in plantenwinkels te worden opgehangen. 

Alle nummers werden geschreven door Joe Jackson.
ConditieNieuwstaat (M-/NM)

Album is in nagenoeg perfecte staat. Zowel de hoes als de plaat zelf is in onbeschadigde conditie en kent geen sporen van slijtage. Het geluid kent geen imperfecties als de plaat gespeeld wordt.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd2-12-2022 om 14:11
Eindtijd10-12-2022 om 20:36
Openingsbod € 40
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.