Johan Haak - Onbekend | Boothuis aan het meer

Johan Haak - Onbekend | Boothuis aan het meer kopen? Bied vanaf 30!
Johan Haak - Onbekend | Boothuis aan het meer kopen? Bied vanaf 30!Johan Haak - Onbekend | Boothuis aan het meer kopen? Bied vanaf 30!Johan Haak - Onbekend | Boothuis aan het meer kopen? Bied vanaf 30!Johan Haak - Onbekend | Boothuis aan het meer kopen? Bied vanaf 30!Johan Haak - Onbekend | Boothuis aan het meer kopen? Bied vanaf 30!Johan Haak - Onbekend | Boothuis aan het meer kopen? Bied vanaf 30!Johan Haak - Onbekend | Boothuis aan het meer kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Johan Haak (1890-1977)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1929
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
OnderwerpLandschap
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen23 cm x 34.5 cm (h x b)
Passe-partout32.5 cm x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage3/50
Fraaie, klassieke houtsnede van Johan Haak. Handgesigneerd met potlood en gemonogrammeerd in de druk linksonder. Komt in een bijbehorend papieren passe-partout.
VERZENDING

Wij zullen u als winnaar van het werk altijd eerst vragen naar de verzendmethode van uw voorkeur, voordat wij het totaalbedrag aan u doorgeven. Uit transparantie, en om vervelende verrassingen te voorkomen, gaan de aangegeven verzendkosten uit van het hoogste tarief: aangetekend en verzekerd tot 500 euro. Wij gaan hierbij uit van de tarieven van PostNL vanaf 01-01-2023.
PASSE-PARTOUT
Bij verzenden zal het werk, tenzij het veilig mogelijk is, zonder passe-partout worden verzonden. Dit om het werk in een koker te kunnen verzenden. Mocht het werk toch graag inclusief passe-partout willen, geef dit dan even aan zodat wij hier rekening mee houden. Werken met papieren passe-partouts worden uiteraard wel samen verzonden.
VERPAKKINGSMATERIAAL
Om er zeker van te zijn dat uw werk in goede orde aankomt, zullen wij hem uiteraard netjes verpakken. De extra kosten van een verzendkoker bedragen €2. Bij aankoop van meerdere werken die in een koker verzonden kunnen worden, betaalt u uiteraard maar voor één koker. Bij ingelijst werk kunnen wij de kosten van beschermende profielen bij u in rekening brengen. In dat geval zullen wij dit ook vermelden bij het doorgeven van de totale kosten.
ConditieGoed
Het werk heeft een klein vlekje rechtsboven en het passe-partout is in matige staat. De afbeelding is in zeer goede staat.
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Johan Haak (1890-1977)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Elitepauper
FA. (1)

Lid sinds 2022
32 verkochte items
Alle items van deze verkoper (49)
45 cm
32.5 cm
34.5 cm
23 cm
Openingsbod € 30
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieUtrecht,  Nederland
VerzendingNaar Nederland, België en Duitsland
Veilinggegevens
Starttijd28-5-2023 om 21:01
Eindtijd6-6-2023 om 20:56
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.