Johan van Oord - Gemengde techniek op een kaart

Johan van Oord - Gemengde techniek op een kaart kopen? Bied vanaf 52!
Johan van Oord - Gemengde techniek op een kaart kopen? Bied vanaf 52!Johan van Oord - Gemengde techniek op een kaart kopen? Bied vanaf 52!Johan van Oord - Gemengde techniek op een kaart kopen? Bied vanaf 52!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Johan van Oord (1950)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
DragerPapier
StijlModern
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen16 cm x 11 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Gemengde techniek(aquarel/pen) van Johan van Oord. Afmetingen blad : H16 x b11cm. Het werk is, achterop, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Verzenden: onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag. Het werk kan, op eigen risico, als brievenbus post worden verzonden.

Johan van Oord (Werkendam, 1950) schildert vanaf het midden van de jaren tachtig composities. Daarin jongleert hij met eenvoudige motieven, net zo lang tot hij een evenwicht vindt. Eenmaal in balans varieert hij een compositie met kleur, formaat en materiaal. Zo ontstaan, vaak over een reeks van jaren, series kleinere en grotere werken die tot één familie horen. Vanwege de kleur gebruikt Van Oord bij een aantal recente werken chocolade. Het blijkt een wonderbaarlijk geschikt materiaal om mee te schilderen.


ConditieGoed

In goede staat.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd10-3-2023 om 20:20
Eindtijd19-3-2023 om 21:17
Openingsbod € 52
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.