• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Johannes Mosselveld - Glas, Mozaïek 'Vogel met kind' - Ingelijst (Groot en zwaar) - Verkocht

Johannes Mosselveld - Glas, Mozaïek 'Vogel met kind' - Ingelijst (Groot en zwaar) kopen? Bied vanaf 200!
Johannes Mosselveld - Glas, Mozaïek 'Vogel met kind' - Ingelijst (Groot en zwaar) kopen? Bied vanaf 200!Johannes Mosselveld - Glas, Mozaïek 'Vogel met kind' - Ingelijst (Groot en zwaar) kopen? Bied vanaf 200!Johannes Mosselveld - Glas, Mozaïek 'Vogel met kind' - Ingelijst (Groot en zwaar) kopen? Bied vanaf 200!Johannes Mosselveld - Glas, Mozaïek 'Vogel met kind' - Ingelijst (Groot en zwaar) kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Johannes Mosselveld (1942)
TypeBeeld / Object
Jaartal1967
TechniekGlas
Afmetingen50 cm x 120 cm x 3 cm (h x b x d)
GesigneerdOngesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten). 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieGoed

In goede staat, doch vervuild en stoffig. Er is een stukje glas afgebroken, in het midden van de voorstelling. Zie laatste foto voor een impressie.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Johannes Mosselveld (1942)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (324)

Lid sinds 2010
45491 verkochte items
Alle items van deze verkoper (668)
Pinterest
120
50
3
Dit item is verkocht voor 230,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:15-01-2020 om 10:14
Eindtijd:20-01-2020 om 22:03
Biedingen (1)
SKIEN
16 jan. / 19:04
€ 200
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.