• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

John Verberk - John Verberk: Litho, Zonder titel - Verkocht

John Verberk - John Verberk: Litho, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!
John Verberk - John Verberk: Litho, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!John Verberk - John Verberk: Litho, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!John Verberk - John Verberk: Litho, Zonder titel kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • John Verberk (1942)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1974
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen76 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage29/40

Titel: Zonder titel
Jaartal: 1974
Afmetingen blad: 76 cm x 57 cm (Beeld: 60 cm x 44 cm)
Oplage: 29/40 
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Litho op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: Beeld is vergeeld, kader zichtbaar van eerder inlijsting
 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:

QQAA

 

ConditieGoed

Beeld is vergeeld, kader zichtbaar van eerder inlijsting

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

John Verberk (1942)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (1)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (325)

Lid sinds 2010
45487 verkochte items
Alle items van deze verkoper (843)
Pinterest
57 cm
76 cm
Dit item is verkocht voor 1,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:04-06-2018 om 16:25
Eindtijd:17-06-2018 om 11:16
Biedingen (1)
Art4E
17 jun. / 11:07
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.