• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Joris Geurts: Houtsnede, Zonder titel (paars) - Ingelijst

Joris Geurts: Houtsnede, Zonder titel (paars) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!

Dit item is verkocht Toon item

Joris Geurts: Houtsnede, Zonder titel (paars) - Ingelijst

Grafiek na 1900

Verkoopprijs: € 20,00

Vergelijkbaar item plaatsen

Andere items

Jan Linschooten - Boeken kopen? Bied vanaf 50!

Jan Linschooten - Boeken

Schilderij

  • Openingsbod € 50
Anton Vrede - zonder titel kopen? Bied vanaf 65!

Anton Vrede - zonder titel

Grafiek na 1900

  • Openingsbod € 65
Joris Geurts: Houtsnede, Zonder titel (paars) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
Joris Geurts: Houtsnede, Zonder titel (paars) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!Joris Geurts: Houtsnede, Zonder titel (paars) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!Joris Geurts: Houtsnede, Zonder titel (paars) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
Joris Geurts: Houtsnede, Zonder titel (paars) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!Joris Geurts: Houtsnede, Zonder titel (paars) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!Joris Geurts: Houtsnede, Zonder titel (paars) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (275)

Lid sinds 2010
37072 verkochte items
Alle items van deze verkoper (275)
  • Joris Geurts (1958)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Zonder titel (paars)
Jaartal: 2002
Afmetingen lijst: 57,5 cm x 52,5 cm (Beeld: 37 cm x 31 cm)
Oplage: 11/55
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Houtsnede op papier
Ingelijst: Ja, in houten lijst
Conditie: In zeer goede staat.

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Glasbreuk: Gezien de leeftijd en de conditie van met name de lijsten van aluminium, kunnen wij geen garantie geven ten aanzien van eventuele glasbreuk. Werken zijn bij invoer nagekeken maar u biedt dus zonder garantie t.a.v. glasbreuk.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQRW

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 20,00

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:18-05-2017 om 13:22
Eindtijd:28-05-2017 om 13:22

Biedingen (1):

Jetze
27 mei / 22:04
€ 20
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.