Jos van den Berg - Jos van den Berg, houtsnede: Middelandse zee Heyeres bij Toullon, handgesigneerd en genummerd - Verkocht

Jos van den Berg, houtsnede: Middelandse zee Heyeres bij Toullon, handgesigneerd en genummerd kopen? Bied vanaf 75!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jos van den Berg, houtsnede: Middelandse zee Heyeres bij Toullon, handgesigneerd en genummerd kopen? Bied vanaf 75!
Jos van den Berg, houtsnede: Middelandse zee Heyeres bij Toullon, handgesigneerd en genummerd kopen? Bied vanaf 75!Jos van den Berg, houtsnede: Middelandse zee Heyeres bij Toullon, handgesigneerd en genummerd kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jos van den Berg (1905-1978)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Kunstenaar: Jos van den Berg

Techniek: houtsnede

Nummer: 5/75

Jaar: onbekend 

Titel: Middelandse zee Heyeres bij Toullon

Gesigneerd: Handgesigneerd

Ingelijst: ja

Afmetingen houtsnede:  22 x 33 cm

Afmetingen inclusief lijst: 41 x 51 cm

Conditie:
In goede staat.

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

Verzendkosten:
Dit werk kan worden afgehaald in Naaldwijk.  De verzend- en verpakkingskosten voor een aangetekende- en verzekerde zending, binnen Nederland, zijn 15 euro. Voor België zijn de kosten 25 euro.
Het risico van glasbreuk ligt bij de koper.
 

Aankopen kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.


Garantie:
Dit werk is volledig door ons gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door Kiewit op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Naaldwijk op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd9-11-2013 om 16:06
Eindtijd23-11-2013 om 16:06
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.