Judith Gor - Lichtsculptuur van papier + plexigas - montage op hoek ROOD - GROOT - 326-B

Judith Gor - Lichtsculptuur van papier + plexigas - montage op hoek ROOD - GROOT - 326-B kopen? Bied vanaf 450!
Judith Gor - Lichtsculptuur van papier + plexigas - montage op hoek ROOD - GROOT - 326-B kopen? Bied vanaf 450!Judith Gor - Lichtsculptuur van papier + plexigas - montage op hoek ROOD - GROOT - 326-B kopen? Bied vanaf 450!Judith Gor - Lichtsculptuur van papier + plexigas - montage op hoek ROOD - GROOT - 326-B kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Judith Gor (1950)
TypeBeeld / Object
Jaartal1981
TechniekGemengde Techniek
StijlMinimalistisch
OnderwerpAbstract
Afmetingen180 cm x 50 cm x 50 cm (h x b x d)
Gewicht15000 gram
GesigneerdHandgesigneerd
Gewicht is een schatting. Inclusief bevestigingsmateriaal. Dit werk dient op een buitenhoek gemonteerd te worden. Het kunstwerk zelf is in goede staat. Het plexiglas is ter bescherming van het eigenlijke werk.

Judi Gor-Zimmerman is lichtkunstenares. Ze groeide op in een kibboets in Israël, een waar paradijs aan de rand van het Meer van Galilea. Prachtige vermenging van kleuren in de lucht met het berglandschap. Een herinnering die van pas komt bij haar projecten als lichtkunstenaar. Zij ontwierp in 1980 en 1984 lasersculpturen i.s.m. de Universiteit van Amsterdam. Ze werkte, samen met architecten Ton Alberts en Christa van Santen, aan een reeks van zonlichtelementen in het hoofdkantoor van de ING in Amsterdam.
Pakketpost - De 2de Kans Kunst van Zaansgroen wordt verzonden met risico voor de koper. Afhalen in de galerie in Zaandam geniet de voorkeur. Het werk bekijken alvorens een bod te doen behoort tot de mogelijkheden. 2de Kans Kunst valt onder de ‘Bijzondere regeling kunst’ en valt onder het 0% btw tarief. Transportkosten worden met 21% btw belast. 
Eigen koerier / Swift - Voor eigen koerierskosten geldt: Afstand tussen Zaandam en uw bestemming berekend via Googlemaps met een minimum van €50 . Voor een verzending via Swift koeriers rekenen wij €55 voor een pakket tot 150 cm . Transportkosten worden met 21% btw belast.  
Afhalen - Indien u een kunstwerk komt afhalen, doet u dit binnen twee weken. Zaansgroen heeft een beperkte opslag. De maximale ophaaltermijn is 1 maand na factuurdatum. Het werk zal na deze maand weer ter veiling worden aangeboden. U heeft geen recht op restitutie van reeds betaalde kosten.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Judith Gor (1950)

Israëlisch Israëlisch Alle items van deze kunstenaar (5)

Geplaatst door  Zaansgroen
FA. (27)

Lid sinds 2017
673 verkochte items
Alle items van deze verkoper (139)
50
180
50
Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd6-3-2023 om 15:43
Eindtijd21-3-2023 om 22:00
Openingsbod € 450
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZaandam,  Nederland
VerzendingUitsluitend afhalen op locatie

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.