• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Jules Bekker - Linosnede, Molly - Ingelijst - Verkocht

Jules Bekker - Linosnede, Molly - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 3,45 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Jules Bekker - Linosnede, Molly - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Jules Bekker - Linosnede, Molly - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Jules Bekker - Linosnede, Molly - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Jules Bekker - Linosnede, Molly - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Jules Bekker - Linosnede, Molly - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Jules Bekker - Linosnede, Molly - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Jules Bekker - Linosnede, Molly - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44020 verkochte items
Alle items van deze verkoper (439)
  • Jules Bekker (1939)
TypeGrafiek na 1900
Jaartal1993
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen65.5 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage1/10
Handgesigneerd door de kunstenaar.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Dit item valt onder de margeregeling
ConditieRedelijk

Werk heeft glasschade in de linkerhoek beneden. Ook wat vlekken op het Passe-partout zichtbaar. Bovendien is het Passe-partout sterk vergeeld. Onder de glasplaat zitten  wat stukjes glas. Bovendien lijkt er wat waterschade op het werk te zitten. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jules Bekker (1939)

Alle items van deze kunstenaar(2)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44020 verkochte items
Alle items van deze verkoper (439)
Pinterest
56 cm
65.5 cm
Dit item is verkocht voor 3,45(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:23-05-2022 om 14:30
Eindtijd:04-06-2022 om 20:12
Biedingen (2)
takamine
04 jun. / 19:59
€ 3
JdeBack
27 mei / 15:09
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.