Karel Gomes - Meisje met handdoek - Verkocht

Karel Gomes - Meisje met handdoek kopen? Bied vanaf 250!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Karel Gomes - Meisje met handdoek kopen? Bied vanaf 250!
Karel Gomes - Meisje met handdoek kopen? Bied vanaf 250!Karel Gomes - Meisje met handdoek kopen? Bied vanaf 250!Karel Gomes - Meisje met handdoek kopen? Bied vanaf 250!Karel Gomes - Meisje met handdoek kopen? Bied vanaf 250!Karel Gomes - Meisje met handdoek kopen? Bied vanaf 250!Karel Gomes - Meisje met handdoek kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Karel Gomes (1930)
Type kunstwerkBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999
TechniekBrons
Afmetingen51 x 19 x 10 cm (h x b x d)
Gewicht7000 gram
GesigneerdOngesigneerd
Hierbij bied ik een mooi bronzen beeld aan van Karel Gomes: Meisje met handdoek. Het is destijds gekocht voor 1080 euro / 2380 gulden bij de kunstuitleen in Alphen aan den Rijn. Het beeld heeft altijd in ons huis gestaan en is in goede staat, maar er is wel een 'hapje' brons uit de knie van het beeld (zie laatste foto). Dit betreft echter geen beschadiging opgelopen na de aankoop. De rest van het beeld is in goede staat. Het beeld is door de medewerkers van Kunstveiling.nl getaxeerd op rond de €700, maar een goed bod is altijd welkom.
Door de afmeting en het gewicht van het beeld ligt de voorkeur bij ophalen, om kans op beschadiging bij de verzending te voorkomen.
Conditie
ConditieGoed
Het beeld is in goede staat, maar er is een klein 'hapje' uit de knie van het beeld. Dit was al het geval bij aankoop van het beeld.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Boskoop, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 8,45

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieBoskoop,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd6-5-2020 om 16:07
Eindtijd15-5-2020 om 21:21
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken