• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

K.C. de Groot: Aquarel, Langs de vlistdijk - Ingelijst

K.C. de Groot: Aquarel, Langs de vlistdijk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!

Dit item is verkocht Toon item

K.C. de Groot: Aquarel, Langs de vlistdijk - Ingelijst

Tekening / Aquarel

Verkoopprijs: € 20,00

Vergelijkbaar item plaatsen
K.C. de Groot: Aquarel, Langs de vlistdijk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
K.C. de Groot: Aquarel, Langs de vlistdijk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!K.C. de Groot: Aquarel, Langs de vlistdijk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
K.C. de Groot: Aquarel, Langs de vlistdijk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!K.C. de Groot: Aquarel, Langs de vlistdijk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (274)

Lid sinds 2010
37059 verkochte items
Alle items van deze verkoper (192)
  • Karel de Groot (1948-1993)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

Titel: Langs de vlistdijk
Jaartal: 1983
Afmetingen lijst: 70,5 cm x 90,5 cm
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (linksonder)
Materiaal: Aquarel op papier
Ingelijst: Ja, in aluminium lijst
Conditie: In zeer goede staat.
Herkomst: Onterfd Goed adviseert en helpt erfgoedbeheerders (musea, gemeentes, etc) bij het verbeteren van hun collecties. Voor de objecten die niet in die collecties thuis horen zoekt Onterfd Goed een goed nieuw thuis. Door een object of kunstwerk te kopen in de veiling, help je ons Nederlands erfgoed te bewaren en weer zichtbaar te maken! Voor meer informatie zie: www.onterfdgoed.nl

 

 

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

 

QQOG

 

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 20,00

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:10-04-2018 om 16:03
Eindtijd:22-04-2018 om 16:03

Biedingen (1):

Goudinees
22 apr. / 15:55
€ 20
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.