Kees Verkade - Dansers

Kees Verkade - Dansers kopen? Bied vanaf 200!
Kees Verkade - Dansers kopen? Bied vanaf 200!Kees Verkade - Dansers kopen? Bied vanaf 200!Kees Verkade - Dansers kopen? Bied vanaf 200!Kees Verkade - Dansers kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Kees Verkade (1941-2020)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1997
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlImpressionistisch
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen29.5 x 21 cm (h x b)
Incl. lijst42 x 31.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplagenr 42 uit 150
Kees Verkade was niet alleen een begenadigd beeldhouwer maar ook een getalenteerd schilder en graficus. De zeefdruk 'Dansers' is een dynamische en aantrekkelijke afbeelding van twee beige figuren (torso's) afgebeeld op een klassieke sokkel met een roze cirkel als achtergrond. Met de hand gesigneerd in potlood d.d. 8 sept. 1997. Ik heb de zeefdruk van de kunstenaar zelf overhandigd gekregen en wordt daarom volledig gegarandeerd. De zeefdruk is ingelijst met een  offwhite passepartout in een bijpassende, smalle, bruin-houten lijst. Een fraai kunstwerkje voor zowel een klassiek als een modern interieur. Het werk kan worden opgehaald in Noordwijk (Zh) maar ook per koerier worden gebracht tegen een van te voren afgesproken bedrag en tijdstip.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Noordwijk zh, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd29-7-2022 om 16:59
Eindtijd7-8-2022 om 22:08
Openingsbod € 200
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieNoordwijk Zh,  Nederland