Klaas Gubbels - Klaas Gubbels: litho: Het Geitje, handgesigneerd en genummerd, 2007 - Verkocht

Klaas Gubbels: litho: Het Geitje, handgesigneerd en genummerd, 2007 kopen? Bied vanaf 92!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Klaas Gubbels: litho: Het Geitje, handgesigneerd en genummerd, 2007 kopen? Bied vanaf 92!
Klaas Gubbels: litho: Het Geitje, handgesigneerd en genummerd, 2007 kopen? Bied vanaf 92!Klaas Gubbels: litho: Het Geitje, handgesigneerd en genummerd, 2007 kopen? Bied vanaf 92!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Klaas Gubbels (1934)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Kunstenaar: Klaas Gubbels

Jaar: 2007

Techniek: litho + tekst van Jan Siebelink op apart blad (zie foto's)

Titel: Het Geitje

Uitgegeven bij het boek "Het gat in de Heg" van Jan Siebelink"  In dit boek zijn fragmenten opgenomen uit het boek"Knielen op een bed viaolen". Klaas Gubbels heeft hierbij 10 verschillende zeefdrukken gemaakt. Dit is er één van.

Gesigneerd: Handgesigneerd

Nummer: 209/350

Afmetingen: 30 x 28 cm

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties!!!

 

Conditie:
In goede staat.

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden met Post.NL De verzend- enverpakkingskosten binnen Nederland zijn 15 euro voor een aangetekende en verzekerde zending. De kosten voor België zijn 20 euro. Afhalen kan in Naaldwijk op afspraak zonder extra kosten.


Aankopen kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.


Garantie:
Dit werk is volledig door ons gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door Kiewit op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Naaldwijk op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd4-10-2013 om 9:29
Eindtijd13-10-2013 om 9:34
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.