Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar - Verkocht

Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!
Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!Klaas Gubbels - Roze kan - Voor Theo - uniek exemplaar kopen? Bied vanaf 360!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Klaas Gubbels (1934)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1977
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen70 x 51 cm (h x b)
Incl. lijst94 x 71 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageUniek excemplaar - getekend door Klaas Gubbels met: Voor Theo
Prachtige grote Litho in geheel nieuwe lijst. De lijst is mooi grijs wat de afbeelding nog meer tot zijn recht laat komen. Het werk komt uit 1977 en is in prima conditie met voor zijn leeftijd wat imperfecties, wat niet storend is en passend is voor de leeftijd en is getekend door de meester zelf. Tevens heeft het werk een speciaal kenmerk in de vorm van een boodschap. Dit keer geen nummer maar de tekst: Voor Theo. 

Het werk kan direct aan de muur en is een lust voor het oog. 

Ophalen kan in overleg in Leiderdorp - Anders per Swift koeriersdienst 45 NL / 86BE  euro of
verzekerd en aangetekend - goed ingepakt per post nl - NL = 20 euro en  BE  35 euro

Klaas GUBBELS (Rotterdam 1934)

Schilder, beeldhouwer, graficus, fotograaf

Opleiding:

Gubbels ging van 1949 tot 1951 naar de Rotterdamse Ambachtsschool, waar hij afstudeerde in de richting reclameschilderen. Vervolgens volgde hij een avondcursus aan de Academie voor Beeldende Kunsten, voor hij van 1952 tot 1958 aan de Arnhemse academie ‘Kunstschool’ ging studeren.

Na zijn studie is hij in Arnhem blijven wonen. In de jaren tachtig had Gubbels een tijdelijk atelier in het Franse departement Ardèche.

Klaas Gubbels staat bekend om zijn stillevens van koffiekannen, tafels en stoelen, weergegeven in een simpele vormentaal. In verloop van tijd werd zijn werk steeds abstracter en ging het zich meer beperken wat betreft visuele thema’s (ook wel de kracht van zijn kunst). Hij gebruikt verschillende technieken, als litho, wandschildering, houtsnede, objet trouvé, glas, metaal en fotografie, aquarel en olieverf. Van 1965 tot 1992 heeft Gubbels gedoceerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Hij doceerde in de jaren zeventig ook korte tijd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en in de jaren tachtig aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Arnhem.

Exposities en prijzen:

In 1971 ontving Gubbels van de Provincie Gelderland de Quarles van Uffordprijs. In 2004-2005 was ere en groot retrospectief van Gubbels’ werk in het Museum voor Moderne Kunst Arnhem. Veel Nederlandse musea en bedrijven hebben werk van Gubbels in hun collective. Ook zijn ere en aantal van zijn werken in de openbare ruimte te zien.

Conditie
ConditieGoed
Ingelijst met in een geheel nieuwe lijst.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Leiderdorp, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 17,50
Naar België € 30,00
Naar Duitsland € 30,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieLEIDERDORP,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd30-5-2021 om 20:30
Eindtijd26-7-2021 om 14:53
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken