• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Koos van der Sluys, ets op handgeschept papier: Compositie zwart op rood - ingelijst - Verkocht

Koos van der Sluys, ets op handgeschept papier: Compositie zwart op rood - ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Koos van der Sluys, ets op handgeschept papier: Compositie zwart op rood - ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Koos van der Sluys, ets op handgeschept papier: Compositie zwart op rood - ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Koos van der Sluys (1920-2005)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Kunstenaar: Koos van der Sluys
Titel: Compositie zwart op rood
Jaartal: Onbekend
Afmetingen beeld: 56 cm x 38 cm (inclusief lijst: 60,5 cm x 80,5 cm)
Oplage: 1/3
Gesigneerd: Ja, handgesigneerd met potlood (r.o.)
Materiaal: Ets op geschept papier
Ingelijst: Ja
Conditie: In zeer goede staatAfhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten buiten het aankoopbedrag. Dit werk kan niet worden verzonden, maar is wel door een koerier te bezorgen. Kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afstand en nader overeen te komen.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd. Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 40,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:15-11-2013 om 12:23
Eindtijd:25-11-2013 om 12:23
Biedingen (8)
AJ4
24 nov. / 23:37
€ 40
char
24 nov. / 23:37
€ 35
AJ4
24 nov. / 23:37
€ 30
char
20 nov. / 18:19
€ 25
TWL
20 nov. / 18:19
€ 25
char
20 nov. / 18:14
€ 16
TWL
20 nov. / 18:14
€ 11
char
15 nov. / 16:31
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.