• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

L. Scholten, zt, landschap, olieverf op linnen op paneel

L. Scholten, zt, landschap, olieverf op linnen op paneel kopen? Bied vanaf 40!
L. Scholten, zt, landschap, olieverf op linnen op paneel kopen? Bied vanaf 40!L. Scholten, zt, landschap, olieverf op linnen op paneel kopen? Bied vanaf 40!L. Scholten, zt, landschap, olieverf op linnen op paneel kopen? Bied vanaf 40!L. Scholten, zt, landschap, olieverf op linnen op paneel kopen? Bied vanaf 40!L. Scholten, zt, landschap, olieverf op linnen op paneel kopen? Bied vanaf 40!L. Scholten, zt, landschap, olieverf op linnen op paneel kopen? Bied vanaf 40!L. Scholten, zt, landschap, olieverf op linnen op paneel kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Avontuur
FA. (1)

Lid sinds 2015
71 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
  • Luuk Scholten (1933)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Laatste keer: Vrij groot lanschap van L. Scholten. Hoewel ik ervan uitga dat het van Luuk Scholten is, ben ik er niet geheel zeker van. Het werk is gesigneerd rechtsonder met 'L. Scholten' maar er is mij geen titel bekend. Ik weet dus ook niet wat voor landschap hier is geschilderd. Ook is er geen jaartal bekend. Het schilderij is in goede conditie er zijn geen beschadigingen. Het doek is vastgeplakt op spaanplaat. Het werk is ingelijst in een eenvoudige lijst met wat slijtage plekjes. Maat schilderij: 63 x 132 cm. Met lijst: 70,5 x 140 cm. Gewicht: .>10 kg..

Het werk kan, gezien het gewicht en de maat, het beste opgehaald worden en ook bezorgen tegen vergoeding is mogelijk (15ct p/km).

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Luuk Scholten (1933)

Alle items van deze kunstenaar(1)
Geplaatst door  Avontuur
FA. (1)

Lid sinds 2015
71 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
Pinterest
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:15-04-2017 om 23:06
Eindtijd:22-04-2017 om 23:06
Openingsbod€ 40
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieRIJSWIJK, Nederland
Verzending

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.