• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
FA. (11)

Leo Gestel - Krijt op papier, Naaktstudie - Ingelijst

Leo Gestel - Krijt op papier, Naaktstudie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 450!
Leo Gestel - Krijt op papier, Naaktstudie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 450!Leo Gestel - Krijt op papier, Naaktstudie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44017 verkochte items
Alle items van deze verkoper (442)
  • Leo Gestel (1881-1941)
TypeTekening / Aquarel
Periode1900 t/m 1944
TechniekPastel/Krijt
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen50 cm x 39.5 cm (h x b)
Lijst81 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Grote naaktstudie in wit en zwart krijt, ingelijst in een zwart passe-partout en gouden lijst.

Verso is het werk voorzien van de atelierstempel van Leo Gestel. Jan Ponstijn, de executeur testementair van het nalatenschap van Gestel heeft de achterzijde voorzien van het stempel, zijn signatuur, alsook een nummer (880).

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Dit item valt onder de margeregeling
ConditieZeer Goed

De tekening is in zeer goede conditie. Paar kleine punaisegaatjes langs de randen achter het passe-partout. 

Passe-partout heeft enkele doffe veegjes.
Klein scheurtje in het glas in de hoek linksboven. Dit kan mogelijk doorscheuren. Dit is geprobeerd te fixeren met een plakbandje. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Leo Gestel (1881-1941)

Alle items van deze kunstenaar(5)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44017 verkochte items
Alle items van deze verkoper (442)
Pinterest
61 cm
81 cm
39.5 cm
50 cm
Sluit over 7d 1u 47m 40s
Openingsbod€ 450
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen, Nederland
VerzendingAlleen per koerier
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:02-07-2022 om 14:19
Eindtijd:09-07-2022 om 22:01
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.