Leo van Sluis - Margherita Italia

Leo van Sluis - Margherita Italia kopen? Bied vanaf 25!
Leo van Sluis - Margherita Italia kopen? Bied vanaf 25!Leo van Sluis - Margherita Italia kopen? Bied vanaf 25!Leo van Sluis - Margherita Italia kopen? Bied vanaf 25!Leo van Sluis - Margherita Italia kopen? Bied vanaf 25!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Leo van Sluis (1944)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Afmetingen20 x 40 cm (h x b)
Incl. lijst50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageOplage 9/20
Dit kunstwerk is een ets / aquatint met de titel "Margherita Italia", uit welk jaar dit werk precies komt is onbekend en is gesigneerd met potlood. Het heet een aluminium lijst zonder glas.

Leo van Sluis was een Nederlandse kunstenaar die bekend werd om zijn unieke stijl en visuele poëzie. Hij was een veelzijdig kunstenaar die werkte in verschillende mediums, waaronder schilderkunst, tekenkunst, fotografie en film.
Van Sluis begon zijn carrière in de jaren 70 en werd snel erkend als een belangrijke kunstenaar in Nederland. Zijn werk was vaak geïnspireerd door de natuur en de nadruk lag op de verbeelding en de emotie die daarin te vinden was. Zijn stijl was uniek en verfijnd, en hij was bekend om zijn subtiele aanpak en zijn vermogen om kleur en vorm op een intrigerende manier te combineren.
Een van de meest opvallende kenmerken van het werk van Van Sluis was zijn vermogen om de schoonheid te vinden in de kleine dingen in het leven. Hij concentreerde zich op het weergeven van details die andere kunstenaars vaak over het hoofd zagen, en creëerde zo beelden die vol emotie en verbeeldingskracht zaten.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 13,00
Naar Duitsland € 13,00
Europese Unie € 13,00
Wereldwijd € 25,25

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Leo van Sluis (1944) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  JanHenkelartworks
Lid sinds 2023
41 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
65 cm
50 cm
40 cm
20 cm
Veilinggegevens
Starttijd10-2-2023 om 11:27
Eindtijd17-2-2023 om 20:55
Openingsbod € 25
Veilingkosten: 15%
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieZwaag,  Nederland