• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Lin de Mol - Collage op papier, Book of termination - Verkocht

Lin de Mol - Collage op papier, Book of termination kopen? Bied vanaf 50!
Lin de Mol - Collage op papier, Book of termination kopen? Bied vanaf 50!Lin de Mol - Collage op papier, Book of termination kopen? Bied vanaf 50!Lin de Mol - Collage op papier, Book of termination kopen? Bied vanaf 50!Lin de Mol - Collage op papier, Book of termination kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Lin de Mol (1966)
TypeSchilderij
Jaartal2013
TechniekCollage
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen26 cm x 19 cm (h x b)
Lijst29 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Herkomst: Collectie Otto Schaap
Het werk bevat geen glasplaat. 

 LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een hamerprijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

ConditieZeer Goed

Golving in het blad.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Lin de Mol (1966)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (1)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (323)

Lid sinds 2010
45420 verkochte items
Alle items van deze verkoper (662)
Pinterest
21 cm
29 cm
19 cm
26 cm
Dit item is verkocht voor 69,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:03-12-2020 om 10:56
Eindtijd:13-12-2020 om 19:45
Biedingen (2)
FrankKunst
05 dec. / 12:16
€ 60
Ruba1
05 dec. / 11:39
€ 50
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.